Escapespel De Wasvrouw & training -Mobiel

Mobiel Escapespel De Wasvrouw van Hasselt met training, ook op jullie locatie mogelijk. Het decor van dit escapespel trekt je terug de tijd in. Je waant je in de late middeleeuwen, onder de vleugels van de wasvrouw van Hasselt. Raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om de tijd te snel af te zijn.

Een escaperoom helpt een team bij inzicht in rollen, patronen, wijze van communiceren, inzicht in persoonlijke kwaliteiten/vaardigheden, samenwerking, creatief en oplossend vermogen. In het Escapespel gaat het team al snel volledig op, waardoor dit een ideale setting is voor de coach om het hele spel via camera’s kan volgen. Individueel en natuurlijk groepsgedrag worden direct duidelijk zichtbaar.

De Regelaardij heeft een nauwe samenwerking met professioneel, landelijke trainers die veel Escaperoomtrainingen op hun conto hebben. Er zijn enkele varianten in training te draaien na afloop van het spel.

Dit is een mobiel escapespel, op vrijwel alle locaties te spelen. Dus ook op jullie eigen kantoor. Er zijn 3 identieke escape spelen t.b.v 10 personen beschikbaar.

 

 

De Regelaardij
helpt u graag op weg!


Wat u ook zoekt op evenementengebied,
u hoeft niet verder te zoeken...

AL GEREGELD