Hanze en Bedevaart

04-09-2020

Sommige projecten draaien langere tijd op de achtergrond mee in het proces bij De Regelaardij. Zo ook de samenwerking en ontwikkeling van het project Hanze en Bedevaart van de gemeente Zwartewaterland.

Wat een aantal jaar geleden is begonnen met een idee op de terugweg van een bijeenkomst van gemeentes en ondernemers over het onderwerp Hanze, is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig project dat in 2020/ 2021 in totaal zal worden opgeleverd.

De Regelaardij mocht de bijdrage leveren in het meedenken in concepten en uiteindelijk in het verder uitdenken van personages, de verhaallijnen, beeld verzorgen van erfgoed omtrent bedevaart, meedenken in vormen en beeld. Om uiteindelijk verhalen voor verhaalpalen, filmpjes met de juiste verhalen voor de app, aankleding, kostuum / decor, organisatie, documentatie, input voor vormgeving, fotografie, muziek en filmopnames van zowel verhaallijnen als locaties, te verzorgen.

Het heeft natuurlijk heel wat energie, overleggen, afstemming met nog meer partijen, draaiboeken, doelijsten en registratiedocumenten opgeleverd en gekost. Gelukkig dat we samenwerken met profs, die begrijpen dat er soms tijd overheen gaat om tot een mooie productie te komen. Het deel van De Regelaardij is na een inspraakronde in september 2020 definitief opgeleverd. Wat zijn we trots, op het eindresultaat en op het prachtige Hasselt. We kunnen niet wachten tot het totaalplaatje zichtbaar zal worden in Hasselt, Zwartewaterland zodat zowel toeristen als eigen inwoners zelf rond kunnen gaan en zich wanen in vervlogen tijden.

De Regelaardij
helpt u graag op weg!


Wat u ook zoekt op evenementengebied,
u hoeft niet verder te zoeken...

AL GEREGELD