De Regelaar is Marieke

Marieke staat voor zaken doen met passie, een mensen-mens, met groot hart en een zachte G. Daadkrachtig, zakelijk, met een voorliefde voor culturele aspecten, maar met behoud van een gezonde Hollandse nuchterheid. Een tikkeltje neurotisch, waardoor perfectie in haar werk voorop staat. Flexibel door alle werkervaring, een prima tolk tussen meerdere werelden & een optimist in hart en nieren.

Jarenlang is zij werkzaam geweest als Eventmanager bij Xplosief waar zij haar passie voor zakelijke belevingen, sfeer, het avontuur, cultuur, interactie, communicatie en uitdaging heeft verfijnd.De start van haar eigen bedrijf "De Regelaardij" in 2010 wordt ook vandaag de dag met veel plezier geleid door Marieke Galgenbeld- van Nijnanten.

Al haar passies zijn terug te vinden in de concepten, producties, evenementen en de mogelijkheid om haar in te huren als freelance projectleider. De Regelaardij wordt omringd door een groot netwerk van vakmensen en nauwe samenwerkingsverbanden, waaronder diverse locaties en disciplines.  Dit flexibele netwerk, stelt De Regelaardij in staat om aan iedere specifieke opdracht de juiste talenten te koppelen, dwars door alle disciplines heen.

De Regelaardij
helpt u graag op weg!


Wat u ook zoekt op evenementengebied,
u hoeft niet verder te zoeken...

AL GEREGELD