Heeren Van Het Goede Leven

heeren


Jazz, rock 'n roll en popmuziek...

Ga mee op reis langs oude stijlen jazz, roerige rock 'n roll en popmuziek. Laat u op cabareteske wijze meevoeren door de gangen van poëtische spinsels van Neerlandsch meest getalenteerde volksschrijvers van de laatste 100 jaar.

De Heeren van het Goede Leven staan garant voor de juiste sfeer op het juiste moment, indien nodig op de achtergrond, indien mogelijk op de voorgrond. Door mobiliteit en het bescheiden geluidsniveau zijn zij altijd en overal inzetbaar.

De swingende bas en de 2 verbluffend muzikaal gespeelde gitaren zorgen voor een solide basis waarop een krachtige meerstemmige samenzang volgt. Reken op een verrassend, verfrissend & vermakelijk trio, dat zich immer in verschijningsvorm en repertoirekeuze ter plekke aanpast aan de sfeer van het gedruis.

De akoestische setting is perfect voor de kleinere gelegenheden maar door hun mobiliteit zijn grote oorden ook geen probleem. De Heeren flaneren langs tafels of groepen mensen en laveren door het publiek zodat eenieder zich kan laven aan s´Heerens aanstekelijke enthousiasme.


contact off

 

Deel deze informatie...

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

Keppelstraat 3-B

8061 GZ  HASSELT (ov)

06 - 2500 8303

038 - 230 0679

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.deregelaardij.nl

Algemene Voorwaarden

 

NL41 RABO 0157 5613 64

KvK Zwolle 50997017

Btw.nr. NL164815715B01